Studenten 2020

Hej student!

Hoppas att sommaren är/har varit bra och att du fortfarande minns oss på Fyris!

I och med samhällsläget med Covid-19 bestämde Uppsala kommun att utspringet på skolorna skulle skjutas upp till den 14 augusti. Vi är i full färd med att planera för detta utspring men vi behöver veta hur stort intresset är i varje klass?

Varje grupp/klass som springer ut kommer att göra det på en egen avsatt tid med start kl. 09:00. Sista utspringstid blir kl. 14:00. Var och en av er studenter får högst ta med sig två anhöriga som kommer att ta emot er på skolgården. Detta begränsade antal anhöriga är för att undvika stora folksamlingar enligt Folkhälsomyndighetens direktiv.

Vi ser till att smycka skolan, ordna med musik och göra det så festligt vi kan för er studenter 2020!

Nedan är tider för respektive klass utspring:

9.00      TE 17 DP

10.00    TE 17 IT

11.00    TE 17 TV

12.00    NA 17 A

13.00    NA 17 B

14.00    SA 17 A

OBS!! Maila till kansliet OM du ämnar närvara vid utspringet: fyrisskolankansli@uppsala.se

Ha en skön fortsättning på sommaren!!

Hälsningar Skolledningen