Elevkåren

kårens loggaFyriskåren finns till för att göra din tid på Fyrisskolan så bra som möjligt. Du hittar oss i C-entrén. Vi träffar regelbundet skolans ledning och personal för att föra fram medlemmarnas åsikter. Dessutom ser Fyriskåren till att göra skolan en aning roligare och mer minnesvärld. Exempelvis skolfotograferingen, studentmössorna, Slaget, Insparksfesten, Ettornas dag, Midnight Madness, Lucia, Alla hjärtans dag och Påskäggsjakten Allt detta och mycket med ordnar Elevkåren! Vi gör också samarbeten med andra elevkårer när vi skapar vissa event!

Gå med i Fyriskåren idag!
Medlemskortet ger dig förtur att hämta ut skolkatalogen, rösträtt på våra möten och du får delta i alla våra medlemsaktiviteter. Ibland bjuder vi även våra medlemmar på godsaker som t.ex. kanelbullar.

Genom att bli medlem i Fyriskåren visar du ditt stöd för vårt arbete och får en stor elevorganisation bakom dig som backar upp dig när du behöver det.

Vi som sitter i styrelsen är:

Caroline Henriksson (ordförande) SA14A
Anastasija Lakstigal (vice ordförande) SA14C
Fredrik Yngve (PR-anvarig) TE14B
Madeleine Ågren (ekonomiansvarig) EK14A
Christoffer Westerholm (operativ chef) EK14A
Ronja Edqvist (ledamot) SA14C
Serhat Aricioglu (ledamot) EK15A

Du får gärna kontakta oss via e-mail: fyriskaren.uppsala@gmail.com eller så kan du hitta oss på Facebook eller vår egen hemsida
12 januari 2016