För årskurs 9

En bredd av högkvalitativa utbildningar. En skola där du kan vara dig själv. En skola som satsar på studiero.

eleverNaturvetenskap
Är du nyfiken? Vill du göra spännande experiment? Vill du veta mera om hur människan, naturen och moderna tekniker fungerar och interagerar? Vill du ha en god grund för fortsatta studier?
Är naturvetenskapsprogrammet på Fyrisskolan något för dig?

elevbild tanzaniaSamhälle
Vill du bli Jurist? Diplomat? Journalist? Psykolog? Eller vill du ha stora valmöjligheter inför framtida studier? Är du intresserad av att arbeta med samhället och människor? Är du intresserad av sam-beteende? Är det samhällsvetenskapsprogrammmet du ska läsa?

svarvTeknik
Vill du ha fördelen av att gå på Uppsala kommuns enda teknikcollege där vi samarbetar med olika teknikföretag, inte minst inom biotech? Är du intresserad av teknikvetenskap, design- och produktutveckling eller informations- och mediateknik? Vill du arbeta projektinriktat? Är teknikprogrammet din framtid?

svetsVVS och fastigheter
Är du praktiskt lagd? Vill du ha möjlighet till ett välbetalt arbete efter gymnasieskolan? Vill du gå på en skola som anses vara förstklassig av branschen? Är VVS och fastighetsprogrammet ditt val?

Bibliotek i världsklass

Bibliotek
Visste du att vi har ett bibliotek i världsklass som hjälper dig att lyckas i dina studier. Mer information om biblioteket hittar du här

Vi bryr ossElevhälsa